03. Tempahan

Perlukan slot konsultasi? Kami ada tarikh untuk anda!

Ahmootha

Ahmootha, bantu orang untuk keluar dari keadaan yang paling teruk, melompat ke kekuatan mereka ke kehidupan yang lebih baik. Ahmootha ialah seorang kaunselor bertauliah dengan lebih 20 tahun pengalaman di bawah tali pinggangnya.

Cik Siti Nurani binti Haji Hassan

Siti Nurani mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang isu keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja, dan memegang jawatan sebagai Perunding dan Penyelidik di Institut Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH) Malaysia.

Rozitah Shaaban

Rozitah Shaaban ialah ahli terapi perkahwinan dan keluarga yang berkelayakan, yang pakar dalam bekerja dengan individu, dan keluarga yang mengalami perbezaan pandangan tentang isu-isu seperti keibubapaan, perkahwinan, gaya hidup, hubungan ibu bapa-anak atau isu sosial yang lebih luas.

Tan Jo Ee

Lebih dikenali sebagai Jo Ee, boleh membantu anda menavigasi kemurungan dan kebimbangan, mengawal kehidupan anda dan memanfaatkan sepenuhnya isu perhubungan dan kemahiran interpersonal anda.

Shalini

Kaunseling telah menjadi minat Shalini. Ia bermula sebagai sukarelawan kemudian sebagai pelajar, dia suka belajar tentang neuropsikologi, trauma dan cara pemikiran dan tingkah laku memberi kesan kepada perasaan individu.

Dr Sangeeta Kaur

Dr Sangeeta ialah seorang pelajar sepanjang hayat dan telah bekerja secara meluas dalam pembangunan modal insan dan alat penilaian. Beliau adalah perunding profesional dalam bidang kesihatan mental, pembangunan modal insan dan kepimpinan selama lebih 20 tahun.

Ganaprakash

Ganaprakash komited dalam bidang kaunseling remaja dan kaunseling perkahwinan selama lebih 12 tahun dan ia termasuk kaunseling holistik, latihan kecerdasan emosi, bengkel pembangunan diri dan sokongan psikososial.

Harikrishnan

Hari secara peribadi mengalami kesusahan penyakit kronik dan telah dilatih dalam Terapi Tingkah Laku Kognitif, Terapi Kewujudan dan Pertolongan Cemas Psikologi. Dia bersemangat untuk membantu anda membuat gaya hidup yang mampan.

Tempahan

Perlukan slot konsultasi? Kami ada tarikh untuk anda!

Ahmootha

Siti Nurani

Rozitah Shaaban

Tan Jo Ee

Shalini

Maureen Ong

Ganaprakash

Harikrishnan

Ruzita

Sangeeta Kaur